All About Media maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten

Seizoen 3 van Suits start op 16 juli

Door , | 0 reacties

De populaire serie Suits zal op 16 juli weer verder gaan op de Amerikaanse beeldbuis. De serie gaat dan verder met haar derde seizoen.

Suits is momenteel een van de populairste series wereldwijd. In Amerika is het een waar kijkcijferkanon op het netwerk van USA. De serie heeft dan ook een gemiddelde score van 8.8 op IMDB. Ook in Nederland weten veel mensen de serie te vinden en te downloaden. Vooralsnog is er in ons land geen netwerk dat de serie standaard weet uit te zenden. Momenteel is nog onduidelijk of een zender de serie zal gaan licenseren, iets wat met Game of Thrones en Mad Men wel het geval is.

Suits gaat over het leven van Mike Ross. Deze jonge man is het verkeerde pad op geraakt en per toeval wordt hij een advocaat met alle gevolgen van dien. Samen met zijn baas, Harvey Spector die gespeeld wordt door Gabriel macht, gaat hij allemaal juridische zaken aan. De serie kenmerkt zich door zijn hoge tempo en door de goede dialogen die door een sterke cast wordt vertolkt. Suits is vanaf 16 juli weer te zien in Amerika en waarschijnlijk niet veel later op verschillende websites te verkrijgen of te streamen.

Suits tv series 


Deel dit artikel:  

Reageren

Avatar
Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Media account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?