All About Media maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten

'Xbox One prijs en releasedatum bekend'

Door , | 0 reacties

Microsoft heeft zelf nog niet officieel bekendgemaakt wat de nieuwe Xbox One exact in Nederland gaat kosten, maar we kunnen uit een plaatsing in webwinkel Zavvi.com halen dat de Xbox One naar alle waarschijnlijkheid op 30 november dit jaar gereleased gaat worden. De prijs van de Xbox One ligt hier op een bedrag van € 499,99.

De webwinkel van Zavvi biedt kopers nu al een pre-order mogelijkheid en zegt daarnaast dat het met een verkoopprijs van € 499,99 de laagste prijs aan haar klanten garandeert. Zavvi is overigens niet de enige winkel waar consumenten de Xbox One kunnen pre-orderen. Ook webwinkels als Blockbuster, GAME en Shopto bieden een pre-order mogelijkheid aan. Hier wordt echter niet het hele aankoopbedrag als aanbetaling gevraagd, maar slechts een voorschot van 20 Engelse pond. Ook zijn door diverse webwinkels mailings uitgestuurd met waarin de mogelijkheid wordt geboden om de Xbox One te pre-orderen.

Ook worden in diverse Engelse webwinkels prijzen gecommuniceerd. De Xbox One krijgt daar een prijs mee van 399 Engelse pond. Deze prijzen lijken de aangegeven Nederlandse verkoopprijs te bevestigen.

Binnenkort zal Microsoft zelf meer duidelijkheid geven omtrent de prijs en de releasedatum. Ook zal dan duidelijk worden of de geruchten waar zijn dat er naast de standalone-variant ook een variant komt waaraan een lager prijskaartje hangt indien men een Xbox Live Gold-abonnement afsluit.

Xbox One prijs en releasedatum 


Deel dit artikel:  

Reageren

Avatar
Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Media account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?